新闻中心

Repair and maintenance of embroidery machine (1)

                       
Update:2019.12.2019-12-06T11:30:23+00:00
Summary:

Any brand of computer embroidery machine will have more […]

Any brand of computer embroidery machine will have more or less problems. Sometimes it ’s just a small problem that can be solved by yourself. This greatly reduces the waiting time for maintenance personnel to visit the house. cut costs. Based on various reasons, we provide some solutions for some daily failures of the product.
1. Random alarm situation The locomotive lights up when the car is 12 needles. Solution: Check whether the wires of the machine head are short-circuited. Replace the machine head plate. Check whether the photosensitive plate is short-circuited.

2. Multi-heads do not trim the individual heads with disordered thread breakage. Solution: Adjust the upper and lower dead points of the disordered heads. Dead points are disordered Adjust the trimming time. No thread cutting Check if the line is too tight. High disconnection rate

3. Drop the line and cut the bottom line Solution: Replace the motherboard.

4. The thread trimmer is stuck and the position is abnormal. Solution: Replace the thread trimming turbine. Contact Dahao Electric Control to check the position of the point. Check the thread trimmer chain to see if the pressure roller is stuck and the bearing is broken.

5. All the red lights on the machine when the car is offline when the car is down. Solution: Check the motherboard for problems.掉 Lost line Check the potentiometer and consider replacing it if necessary.

6. Insufficient parking Solution: Check whether the iron cam is stuck and replace the iron cam if necessary, and then try the machine again.

7. The situation where the needle does not move and the needle does not move. Solution: Check if the vinyl is damaged. Check whether the upper and lower dead points are normal. Consider replacing the electromagnet before trying the machine.

8. Car flower thickness is different. THK bearings have problems. Solution: Adjust timing and belt tension. Inspect the frame bearings for damage. Replace if possible.

9. The needle thickness varies when doing the goods. Solution: Replace part of the Y drive THK bearing to re-synchronize the belt tension embroidery frame and try again.

10 Machine head loosened The spindle motor timed out Solution: Check whether the machine head is loose in parallel. Debug the machine head in parallel.

www.cnjinlong.net

0
Views: 185