新闻中心

Repair and maintenance of embroidery machine (2)

                       
Update:2019.12.2019-12-14T13:52:44+00:00
Summary:

11 The color change is not in place. The head lights up […]

11 The color change is not in place. The head lights up. Solution: Replace the decoding version.
12. Nose of the bead does not work. Solution: Check whether the bead signal cable needs to be replaced and see if the double bead air pressure is normal.
13. The car is less than 100 degrees. Special embroidery has no response. Solution: Check if the needle bar is deformed. Replace it with a test. Check if the power cord is reversed.
14. Line timeout Solution: Try after replacing the power board
15. Loose wiring Solution: Test the machine after replacing the wiring board.
16. The hook thread motor moves slowly. Jump the needle. Solution: Check whether the internal tooth gap is too large. Replace it and try again
17. Thread trimming is too long Solution: Adjust the thread take-up spring tension and other parameters. Can be significantly improved. Consider replacing the electromagnet before trying the machine.
18. Color change timeout Solution: Check if the thread take-up lever of the machine head is broken. Tooth wear degree
19. Do not drop the needle. The car moves. There is an abnormal sound in the X-direction moving frame. Solution: Check whether the vinyl is damaged. After checking Y, the second belt 635 bearing seat is loose and the frame is worn. Replace bearing and readjust
20. The length of the needle thread under the PP line of the car Solution: Adjust the angle of the front line. The test machine is normal.
21. The color is not in place Solution: The test machine of the color transfer box is normal.
22. Cut the thread continuously. Solution: Adjust the trimmer and adjust the parameters.
23. Tie rod connecting sleeve burst open Solution: Replace the connecting sleeve.
24. Trimming and Dropping Solution: Adjust parameters
25. Do not drop the needle Solution: Replace the vinyl
26. After cutting the thread, the bottom line cannot be taken. Solution: Adjust the related parameters.
27. Missing needle Solution: Adjust the upper and lower dead points and the shuttle bed
28. The embroidery frame has no action Solution: Replace the power box

www.cnjinlong.net

0
Views: 205